Slik med eget logo

Slik med eget logo

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af slik med eget logo. Uanset om du er på jagt efter poser, æsker eller indpakkede bolsjer i mange forskellige smagsvarianter og typer af slik har vi mulighederne. Vi tilbyder også et udvalg af produkter fra HARIBO og STIMOROL. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Slikposer med Logo

Små slikposer med dit firmalogo. Mange forskellige muligheder for indhold – lige fra lakrids og vingummi til chokoladepastiller eller tyggegummi.

Se hele udvalget af Slikposer med logo tryk

Trekantet slikposer med Logo

Trekantsposen har et elegant udseende, og er derfor et reklameprodukt, som ser ud af meget. Mange forskellige muligheder for indhold – lige fra lakrids og vingummi til tyggegummi.

Se hele udvalget af Trekantsposer med Logo

Pastilæsker med Logo

Pastilæsker med dit firmalogo og budskab. Et reklameprodukt som er populær på f.eks. messer. Mange forskellige muligheder for indhold – lige fra lakrids og pastiller til tyggegummi.

Se hele udvalget af Pastilæsker med Logo   

Bolsjer med Logo

Indpakkede bolsjer med dit firmalogo eller budskab. Mange forskellige muligheder for smagsvarianter – bl.a. lakrids og frugt til mixed smage – og også mulighed for sukkerfri bolsjer!

Se hele udvalget af Bolsjer med Logo

Tyggegummi med Logo

Æsker i 6 eller 12 stk. blisterpakning med dit firmalogo eller budskab. Dette produkt har en stor trykflade og derfor er der mulighed for et længere budskab. Tyggegummiet er sukkerfit og fra STIMOROL.

Se hele udvalget af Tyggegummi med Logo     

Scroll to Top