Bolsjer med logo tryk

Bolsjer med logo tryk er nok den mest kendte form for reklameartikel til messer og udstillinger. De indpakkede bolsjer er en billig form for branding af dit firma og produkter. 

De er ofte brugt i mødelokalet, i webshops til forsendelser og på messer. Bolsjerne kan nemt trykkes med eget logo tryk eller et særligt budskab.

Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler

Nedenfor finder du priserne
på vores bolsjer med logotryk:

  •   10 kilo bolsjer med logo    278,40 kr. pr. kg.
  •   25 kilo bolsjer med logo    207,50 kr. pr. kg.

Ovenstående priser er ekskl. moms og klichéomkostninger.
Vi tilbyder GRATIS opsætning af trykfilen.
FRAGTFRI LEVERING I HELE DANMARK

Vores bolsjer med logo tryk er danskproducerede og med valgfri smag efter dit ønske. 

Der er et bredt udvalg af muligheder for smagsvarianter og der er noget for enhver smag! 

Smage omfatter bl.a. frugt, lakridsbolsjer med og uden fyld, menthol, mixed bolsjer, og de velkendte blå ugler og kongen af Danmark.

Er du på jagt efter en almindelig slikpose, så kan vi anbefale og kigge på denne slikpose med logo tryk – vores absolut mest populære slikpose med mulighed for produkter produkter fra både HARIBO og STIMOROL og som er et reklameprodukt, som også er optimal til f.eks. give away på messer og til kampagner.

Bolsjer med logo er en populær og effektiv markedsføringsmetode til. at promovere dit brand eller budskab med. De indpakkede bolsjer er et klassisk reklameprodukt, der har eksisteret  i årtier. 

Når du vælger bolsjer med logotryk som reklameartikel, skabes der stor opmærksomhed omkring dit brand og de  er velegnede til en bred vifte af markedsføringsformål.

De kan bruges som en del af en kundegave, til give aways på messer og events – eller som en del af en reklamekampagne. Logobolsjerne er velegnet til alle former for virksomheder. og om det er en stor eller lille virksomhed er bolsjer en overkommelig og effektiv markedsføringsløsning. 

Uanset hvordan de er del af din virksomhedsstrategi, er logobolsjerne en fantastisk måde at skabe positiv opmærksomhed omkring dit brand og dermed styrke virksomhedsidentiteten.

Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Scroll to Top