Tyggegummi med logo

Med æskerne med tyggegummi med logo er du helt sikker på at dit firmalogo og budskab bliver set! Æskerne er perfekte til branding af dit firma og dine produkter, da æskens store trykflade gør det muligt, at skrive et længere budskab eller en kombination af budskab, produkt og firmalogo – mulighederne er mange på æsken og vi er gerne behjælpelige med at finde den bedste og rigtige løsning til designet på netop din æske.

Vores æsker med tyggegummi med logo er danskproduceret og med STIMOROL sukkerfrit tyggegummi.

Æskerne fås med 6 eller 12 stk. i blisterpakning. 

Der er mulighed for indstik til visitkort i pakken med 12 stk. 

Tyggegummi med logo tryk holder ofte lidt længere tid end f.eks. små slikposer med logo – så folk vil blive mindet om dit firma og brand, hver gang de tager pakken frem.

 

Er du på jagt efter en æske med logotryk men fyldt med f.eks. slik, så kan vi anbefale og tage et kig på Pastilæsker med logo tryk med valgfrit indhold ud fra et bredt udvalg af bløde og hårde pastiller i forskellige smagsvarianter bl.a. bløde frugtpastiller, lakridspastiller, spearmint, chokoladelinser, vingummi og sukkerfrit tyggegummi.

Der er mulighed for at få pastilæsker med logo tryk med produkter fra HARIBO og STIMOROL.

Shoppen består af mange forskellige reklameprodukter men der er der én, der skiller sig ud fra mængden og som er en klassiker: Tyggegummiet med logo. Tyggegummiæskerne med logotryk har i årtier været en populær og effektiv måde for virksomheder at markedsføre sig på.

Tyggegummiæskerne med logo er særlig velegnet til messer, konferencer, virksomhedsgaver eller som en del af en reklamekampagne. Æskerne er en anderledes og sjov måde at markedsføre sig på, og æskens store flade gør, at den er ideel til kunder som vil kombinere de gængse informationer omkring firmaet såsom logo, kontaktoplysninger mm. – men til kunder som også har et budskab, som de gerne vil markedsføre sig på.

Tyggegummiet med logo er en populær reklameartikel, der bruges af virksomheder i forskellige brancher. Fra store internationale virksomheder til lokale små virksomheder kan alle drage fordel af denne enkle, men effektive form for markedsføring.

Et markedsføringsredskab, som har en stor indvirkning på opmærksomheden omkring dit brand, og som kan hjælpe til at din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne.

Scroll to Top