Tyggegummi med logo

Med æskerne med tyggegummi med logotryk er du helt sikker på at dit firmalogo og budskab bliver set! Æskerne er perfekte til branding af dit firma og dine produkter, da æskens store trykflade gør det muligt, at skrive et længere budskab eller en kombination af budskab, produkt og firmalogo – mulighederne er mange på æsken og vi er gerne behjælpelige med at finde den bedste og rigtige løsning til designet på netop din æske.

Nedenfor finder du priserne
på vores tyggegummiæsker med logotryk:

  •   500 æsker med logotryk    8,36 kr. pr. stk.
  • 1000 æsker med logotryk    6,71 kr. pr. stk.
  • 2000 æsker med logotryk    5,83 kr. pr. stk.
  • 5000 æsker med logotryk    5,61 kr. pr. stk.
  • 10.000 æsker med logotryk  5,39 kr. pr. stk.

Ovenstående priser er ekskl. moms og klichéomkostninger.
Vi tilbyder GRATIS opsætning af trykfilen.
FRAGTFRI LEVERING I HELE DANMARK6

Vores æsker med tyggegummi med logo er danskproduceret og med sukkerfrit tyggegummi fra STIMOROL.

Æskerne fås med 6 eller 12 stk. i blisterpakning. 
Der er mulighed for indstik til visitkort i pakken med 12 stk. 

Tyggegummi med logo tryk holder ofte lidt længere tid end f.eks. små slikposer med logo – så folk vil blive mindet om dit firma og brand, hver gang de tager pakken frem.

Shoppen består af mange forskellige reklameprodukter men der er der én, der skiller sig ud fra mængden og som er en klassiker: Tyggegummiet med logo. Tyggegummiæskerne med logotryk har i årtier været en populær og effektiv måde for virksomheder at markedsføre sig på.

Tyggegummiæskerne med logo er særlig velegnet til messer, konferencer, virksomhedsgaver eller som en del af en reklamekampagne.

Æskerne er en anderledes og sjov måde at markedsføre sig på, og æskens store flade gør, at den er ideel til kunder som vil kombinere de gængse informationer omkring firmaet såsom logo, kontakt oplysninger mm. – men til kunder som også har et budskab, som de gerne vil markedsføre sig på.

Tyggegummiet med logo er en populær reklameartikel, der bruges af virksomheder i forskellige brancher. Fra store internationale virksomheder til lokale små virksomheder kan alle drage fordel af denne enkle, men effektive form for markedsføring.

Et markedsføringsredskab, som har en stor indvirkning på opmærksomheden omkring dit brand, og som kan hjælpe til at din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne.

Pastilæsker med logotryk - dit tydelige budskab

Er du på jagt efter en æske med logotryk men fyldt med f.eks. slik, så kan vi anbefale og tage et kig på Pastilæsker med logo tryk med valgfrit indhold ud fra et bredt udvalg af forskellige slikvarianter. Her kan der frit vælges mellem pastiller i forskellige smagsvarianter bl.a. frugtpastiller, lakridspastiller, spearmint, saltlakrids, dragée og sukkerfrit tyggegummi.

Som med trykmulighederne på tyggegummiæskerne, giver pastilæskernes kvadratiske form også mulighed for et meget tydeligt og detaljeret udtryk. Der er på æsken både plads til logo, evt. kontakt informationer, et budskab eller et specifikt produkt, der skal sættes ekstra meget fokus på. Derfor egner pastilæskerne sig også rigtig godt til specielle kampagner.

En del vælger i dag, at få en QR kode på æsken, som en digital genvej til informationer, i stedet for kontakt informationer og/eller web adresse trykt direkte på æsken.

Der er mulighed for at få pastilæsker med logo tryk med produkter fra HARIBO og STIMOROL. Se alle muligheder og slikvarianter for Pastilæsker med logo tryk  

Slikpose med logo tryk - populært valg til messer

De små slikpose med logotryk er nok en af de allermest kendte produkter indenfor logoslik. Den lille pose har en ret stor reklameværdi og kan designes med hvad man ønsker.

De kan også fyldes med næsten alt og hos os kan du vælge mellem 20 forskellige slikvarianter – både lakrids, vingummi, dragée, tyggegummi, og et bredt udvalg af pastiller i forskellige varianter både mint, chokolade, lakrids og frugtpastiller. 

Slikposerne med logotryk fås i 2 forskellige varianter en almindelig Slikpose med logotryk og den mere elegante Trekantet pose med logotryk.    

Bolsjer med logotryk

Vores twistede bolsjer med logotryk er populært indenfor reklameslik til en overkommelig pris. Bolsjerne kan bruges i mange sammenhænge og bruges f.eks. både til messer, til kampagner, arrangementer og i mødelokaler.

Bolsjerne fås i mange smagsvarianter alt fra frugt, lakrids pebermynte til de mere kendte smage som Kongen af Danmark, blå ugler og dameskrå. Bolsjerne kan bestilles fra 5 kg. og opefter.

Se mere om alle muligheder og smagsvarianter for bolsjer med logotryk her. 

Scroll to Top