Slikposer med logo tryk

Små slikposer men med stor reklameværdi! Med slikposer med logo tryk får du en oplagt mulighed for og brande dit firma på en nem måde. Slikposerne  med logotryk er den absolut populæreste reklameartikel og en effektiv måde at markedsføre dit brand på. 

Vores slikposer kan trykkes i 4 farver og med logo, dit budskab eller noget helt tredje – vi er gerne behjælpelige med at finde den bedste løsning til designet på din slikpose. Slikposerne indeholder 8 gr. og er den mest brugte, når det kommer til promovering af dit brand på messer, i butikker og på konferencer.
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler

Vores slikposer er danskproduceret og med valgfrit indhold efter dit ønske.

Der kan vælges mellem mange forskellige typer af slik bl.a. lakrids, vingummi, chokoladelinser, bløde og hårde pastiller og sukkerfrit tyggegummi.

Der er også mulighed for at få med produkter fra HARIBO og STIMOROL

Er du på jagt efter en mere speciel og elegant slikpose, så kan vi anbefale og kigge på denne trekantet slikpose med logo tryk – en anderledes slikpose til f.eks. giwe away på kurser, messer og konferencer.

Når du vælger en slikpose med logotryk som en del af din markedsføringsstrategi skabes der synlighed for dit brand og virksomhed.

En slikpose med logotryk kan anvendes på forskellige måder i markedsføringsøjemed. Den  kan bruge dem som give aways på messer, events eller som en del af virksomhedsgaver til kunder og samarbejdspartnere. De kan også være en del af en kampagne, hvor de spredes ud til potentielle kunder eller deles ud i dit lokalområde. Uanset hvordan de anvendes, er slikposer med logotryk en sjov og effektiv måde at skabe opmærksomhed.

En af fordelene ved slikposer med logotryk er deres brede appel og poserne med logotryk kan tilpasses dit eget design og logo og evt. budskab. Dette giver dig mulighed for at skabe en unik og personlig slikpose, der skiller sig ud fra konkurrenterne og fanger potientielle kunders opmærksomhed.

Slikposerne bruges i alle former for brancher og i både små, mellem store og store virksomheder –  og uanset om virksomheden er stor eller lille, er slikposer med logotryk en overkommelig og effektiv løsning i forbindelse med markedsføringsstrategien.

Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Scroll to Top