Print og tryksager - dit ansigt udadtil

Vi kan være behjælpelige med en bred vifte af print og tryksager i alle former og størrelser bl.a.:

  • Flyers
  • Brochurer
  • Brevpapir
  • Postkort
  • Visitkort
  • Plakater i størrelserne A0, A1, A2, A3, 70×100 og 70×50 

Du er altid velkommen til og kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne…

Visitkort - Print og tryksager til gode priser

Plakatprint i alle størrelser og formater

Vi printer plakater i alle størrelser, så vi klarer både de almindelige størrelser plakater:

A0 (84,1 x 118,9 cm.) 
A1 (59,4 x 84,1 cm.)
A2 (42,0 x 59,4 cm.) 
B0 (100 x 140 cm.) 
B1 (70 x 100 cm.) 
B2 (50 x 70 cm.)

Skal du have printet plakater i specielle størrelser, så er vi også gerne behjælpelige med det.

Du er velkommen til at kontakte os – og få et uforpligtende tilbud på print af din næste plakater…

Plakatprint i alle størrelser

Tryksager er en bred kategori af fysiske materialer, som stadig spiller en vigtig rolle i markedsføringen. De formidler information, markedsføre produkter eller tjenester, og skabe en visuel identitet. Mulighederne spænder fra brochurer, flyers og visitkort til plakater, hæfter, aviser og meget mere. Tryksager spiller en afgørende rolle i reklame, kommunikation og informationsdeling på forskellige niveauer.

En af de mest almindelige former for tryksager er brochurer. Brochurer bruges ofte til at præsentere en virksomheds produkter eller tjenester på en struktureret og letforståelig måde. De kan indeholde produktbeskrivelser, priser, billeder og kontaktinformationer og kan distribueres på messer, i butikker eller som omdelte materialer.

Den absolut mest brugte reklame er flyers, de  bruges ofte bruges til at annoncere arrangementer og kampagner.

Visitkort er en af de vigtigste elementer af trykte materialer virksomheder har brug for. De er tit og ofte den første fysiske præsentation af en person eller virksomhed. Visitkortet skal indeholde de mest basale kontaktinformationer og kortet har den eneste funktion – til at udveksle oplysninger med potentielle kunder og   bruges til at opbygge forretningsforbindelser. 

Plakater trykkes i forskellige størrelser og på forskelligt papir alt efter anvendelse.

Tryksager er ikke kun en måde at formidle information på, men de spiller også en væsentlig rolle i branding og markedsføring. Design, farver og kvalitet af tryksager kan give et indtryk af en virksomheds professionalisme og identitet. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige tryksagsmaterialer og designelementer for at opnå de ønskede resultater.

I vores digitale tidsalder, hvor onlinekommunikation har vundet ekstrem meget indpas, har tryksagerne dog stadig en vigtig rolle. De tilbyder en taktil, visuel oplevelse, hvor onlinekommunikation og annoncering går stærkt – men er også hurtigt væk igen.  

Scroll to Top