Messeudstyr - Skab indtryk og gør indtryk

Et godt udgangspunkt for succes på din næste messe er, at din virksomhed har det rette messeudstyr for at sikre, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden og efterlader et varigt indtryk på besøgende.

Messer er en enestående mulighed for at promovere din virksomhed og brand. For at få mest muligt ud af messer er det vigtigt at investere i professionelt messeudstyr.

Messeudstyr kan være mange ting og kan sagtens gribe om sig økonomisk, men vi gøre meget ud af at du for nogle produkter, der holder i lang tid, så du ikke skal investere i nyt messeudstyr, hver gang du skal afsted for at profilere din virksomhed.

Messestande og messediske er din virksomheds ansigt under arrangementet. En veludformet og imponerende messestand kan tiltrække opmærksomhed og skabe nysgerrighed. Fordelen ved at vælge en messedisk er at de fleste har opbevaring i selve disken, hvor ekstra materialer og produkter kan opbevares, så man har alt, hvad man har brug for, lige ved hånden. Et rigtig godt alternativ til disken er messevæggene – de har et stirent udtryk samtidig med, at de skaber en stærk visuel præsentation af din virksomhed og brand. 

Sammen med messeudstyret som skaber fundamentet for præsentationen af din virksomhed og brand er det en god ide og have reklameslik eller merchandise med som Give Away. Skræddersyet merchandise som små slikposer, bolsjer, pastilæsker og keyhangers med logotryk er med til og øge bevidstheden omkring dit firma og brand blandt de besøgende. Specielt keyhangers er et stærkt markedsføringsredskab med stor reklameværdi, da de har en lang holdbarhed og er et produkt folk hele tiden har hos sig. Derfor er dit firma og brand hele tiden i kundes bevidsthed. 

Messepulte og messediske

ovale messepulte med print
firkantet messepulte med print

Vores messepulte er i høj kvalitet, og både disk og det printede materiale kan holde i mange år.

Messediskene fås i flere forskellige størrelser og i oval eller firkantet design. Ens for alle vores messediske er, at de er nemme at transportere, hurtige og samle og stille op på messen. 

Der er mulighed for at få fuldfarvet grafisk print hele vejen rundt om pultene. De kan også købes neutrale, hvor du selv kan stå for at dekorere med print eller folie. 

PRIS fra kun 1.990,- kr. Inkl. print  

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Se vores udvalg af messepulte og messediske lige her

Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra print til pulten, så man selv kan vælge dekoration fra gang til gang, alt efter hvor og i hvilken anledning, messedisken skal bruges.

Messevægge - Skab en imponerende præsentation

Messevæg med print - Pop up messevægge med print
Messevæg med print - Pop up messevægge med print

Med vores messevægge kan du skabe et godt fundament for præsentation af din virksomhed på messer.  Messevægge afspejler professionalisme og der er uanede muligheder for at brande din virksomhed og produkter.   
Vores messevægge fås i forskellige udformninger og størrelser – det giver mulighed for, at der er en messevæg, der passer netop til din virksomheds behov. Vores messevægge kan købes med print, så den er klar til opsætning på messen, men der er også mulighed for at købe messevæggene neutrale, hvor du selv kan stå for at dekorere med print eller folie. 

Fælles for alle messevæggene er, at de er nemme at sætte op og tage ned igen – og så fylder de ikke meget, når de skal opbevares indtil næste messe. 

Den store fordel ved messevæggene er dog, at deres dekorative udtryk gør, at når de ikke bruges på messer, kan de være en del af indretningen på kontoret eller showroomet.  

PRIS fra kun ,- kr. inkl. print 

LED Pop-Up - Moderne og visuel stærk præsentation

LED Smartframes er den seneste innovation inden for billed- og reklamepræsentation. Disse avancerede rammer kombinerer det bedste fra to verdener: Billedernes æstetik og LED-teknologiens alsidighed. LED Smartframes er en visuel stærk måde at præsentere billeder, reklamer og meddelelser på.

 Den indbyggede LED-belysning skaber en jævn og lysstærk belysning omkring billedet, hvilket fremhæver hver detalje. Det giver en enestående dybde og klarhed til billeder og gør dem til midtpunktet i ethvert rum.

PRIS fra kun ,- kr. inkl. print 

LED Smartframes er kendt for deres energieffektivitet. De bruger betydeligt mindre strøm end traditionelle belysningsmetoder, hvilket gør dem både miljøvenlige og ikke mindst økonomiske.

Med vores LED smartframes i alu får din reklame en ekstra wow-effekt. Smartframes er inkl. print og de fås i en udgave til væg i forskellige størrelser og i en messeudgave, som kan laves efter ønsker.  

Brochureholdere - Organisering af vigtig information

Brochureholder til gulv
Brochureholder til gulv

Brochureholdere er en uundværlig del af enhver forretning eller organisation, der ønsker at levere information på en professionel og organiseret måde. Disse enkle, men effektive brochureholdere  spiller en afgørende rolle i at præsentere brochurer og  flyers på en organiseret og tilgængelig måde. 

Brochureholderne kan også hjælpe med og gøre indretningen enkel og stilfuld, hvor brochure og flyers kan opbevares på et samlet sted. Uanset om det er på en messestand, i en reception, lægeklinik eller konter, er de praktiske og hjælper med at gøre vigtig information let tilgængelig og efterlader et positivt indtryk. .   

PRIS fra kun 682,50,- kr. 

Vores brochureholdere fås i 3 forskellige modeller og alle med et forskelligt udtryk og design. Der medfølger desuden opbevaringstaske eller kuffert med, så de nemt kan transporteres til og fra messer, eller pakkes væk til opbevaring

Scroll to Top