Reklameartikler med logo - Målrettet markedsføring

Reklameprodukter med logotryk spænder over en bred vifte af produkter med logotryk – fælles for alle reklameartiklerne er, at de fremmer synlighed og kendskabet til din virksomheds brand, og er en stor del af en virksomheds målrettede markedsføringsstrategi.  

Mange af vores reklameartikler med logotryk kan tilpasses og designes på forskellige måder f.eks. med både firmalogo, kontaktinformationer, specielle budskaber, QR-kode etc. – mulighederne er mange og vi er gerne behjælpelige med designet.

De specialdesignede reklameprodukter har hver især deres fordele og kombinerer funktionalitet med reklameværdi og giver dig mulighed for at nå langt og effektivt ud med dit budskab til et bredt publikum. Mange af vores reklameartikler egner sig både til uddeling på messer, til kampagner og som en del af kundegaver i kombination med andre produkter.

Slik med logotryk - Et populært valg

Pastilæsker med logo tryk og eget design
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler

Muligheder for logoslik er mange – både når det gælder pris, indpakning og varianter af slik. Ens for alle indpakningerne er at der er mange muligheder for indhold – alt lige fra vingummi, lakrids, pastiller, chokolade og sukkerfrit tyggegummi. Slikket er danskproduceret og derfor er ingen lange transporttider. Derudover tilbyder vi et udvalg af produkter fra HARIBO og STIMOROL.  

Små slikposer med logotryk er det absolut mest populære valg og vælges ofte til uddeling på messer, som strøvarer og til kampagner og arrangementer. 

Pastilæsker med logotryk er små fine æsker, hvor der lidt mere slik i end de små slikposer. Pastilæskerne har i sig selv et skarpt og stilrent udtryk – og er et godt valg når der skal være god plads til firmalogo, produktbillede og evt. en tekst. Pastilæskerne egner sig både til uddeling på messer, som give aways til markedsføringskampagner og som en del af kundegaver i kombination med andre produkter. 

Twistede bolsjer med logotryk er også en populær vare i forbindelse med uddeling på messer, men det er også et produkt som er brugt meget i webshops f.eks. med en lille hilsen som “tak fordi du handlede hos os”. Bolsjerne fås i 16 forskellige smagsvarianter bl.a. lakrids, frugtmix, pebermynte, karamel og de mere kendte smage som 
Kongen af Danmark og Blå ugler.

Tyggegummi med logotryk giver spændende muligheder for design. Æskerne fås i 12 eller 6 stk. blisterpakning. Da æsken har en stor trykflade, giver det mulighed for både firmalogo, et længere budskab og evt. kontaktinformationer.

I forhold til f.eks. små slikposer og bolsjer har tyggegummiæskerne større reklameværdi for din virksomhed, da æskerne statistisk set holder over længere tid – da de er med tyggegummi og ikke slik. Tyggegummiet er altid sukkerfrit og fra Stimorol.       

PRISER fra kun 2784,- kr. 

Tyggegummi med logotryk
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler

Keyhangers - Skab en konstant synlighed

keyhangers lanyards med logotryk eget design

Vores keyhangers er en af de populæreste produkter indenfor reklameartikler. De er i høj slidstærk kvalitet med forskellige muligheder for størrelser, typer af sikkerhedslåse og kroge. De har en lang holdbarhed og er i super kvalitet, der ikke flosser og trevler i kanten over længere tids brug. Printet står ligeledes skarpt med flotte klare farver.    

Der er mange muligheder for at få skræddersyet den keyhanger, som bedst passer til din virksomhedsbranding. Vi kan tilbyde forskellige størrelser, safetyclips, ID-holder og meget mere til din keyhanger.

Keyhangers er et enkelt men meget synligt markedsføringsredskab, da det har en praktisk brugsværdi og vil blive set mange gange. Keyhangers bruges til både uddeling på messer, som give aways og til kampagner.  

PRISER fra kun ,- kr. 

Papirarmbånd - også kendt som Tyvek armbånd

Tyvekarmbånd - Papirarmbånd
Tyvekarmbånd - Papirarmbånd

Tyvek armbåndene har egentlig en ren funktionel funktion, men er stadig en form for reklameartikel, da de stadig kan laves med logotryk. Armbåndene er bedst kendt fra festivaller, forlystelsesparker og til større arrangementer, hvor der udleveres éntre- og adgangsarmbånd. Men de er også brugt på feriesteder, natklubber og spa-resorts. Armbåndene minder om papir og er meget behagelige, da Tyvek-materialet er åndbart og derfor kan de bæres over flere dage. Armbåndene er slidstærke, vandtætte og rivefaste – derfor skal de klippes over når de er færdigbrugte.   

Armbåndene er med giftfri, vandtæt lim så armbånd bliver hvor det skal i regn og under vand. Der er mulighed for mange forskellige farver, og også stregkode eller QR-kode. Armbåndene er nummereret sekventielt.

PRISER fra kun ,- kr. 

Scroll to Top