Opslagstavler med lås

opslagstavle med lås

Nedenfor finder du priser og størrelser på vores opslagstavler med lås.

Rammen kan monteres lodret eller vandret.

Beklædt med filt indvendig.

A0 – 841 x 1189 mm.
1.312,36,- kr.
pr. stk.
A1 – 594 x 841 mm.
951,68,- kr. pr. stk.

Ovenstående priser er ekskl. moms.

Stort udvalg af klaprammer og klikrammer

Klaprammerne er smarte rammer med klikfunktion, så man hurtig og nemt kan skifte plakater. Klaprammen er nem at åbne og lukke igen – helt enkel og hurtig betjening. Vores klaprammer fås i farverne alu og sort og i rigtig mange størrelser: A4, A2, A3, A1, A0 og i størrelserne B1 og B2. Alle rammerne uanset farvevalg leveres med rawplugs og skruer til nem montering og med tyk refleksfri folie. Klaprammerne præsenterer dine plakater på en stilfuld måde og rammer dit budskab perfekt ind. Rammerne har lang holdbarhed og ligger i den billige ende af reklameartikler. Se hele vores udvalg af klaprammer her

Tryk af plakater, flyers, brochure og visitkort

Selvom den digitale markedsføring er blevet mere og mere populært indenfor den seneste tid, så spiller tryksager stadig en vigtig rolle i markedsføringen. På messer er den trykte flyer og brochure stadig aktuel og visitkort er stadig en af de mest brugte indenfor trykte materialer i sammenspil med andre reklameartikler.

De fleste webshops bruger også stadig flyers til og sende med deres ordre ud til kunderne. Her har flyers f.eks. enten en oplysende funktion i form af f.eks. returnering af ordrer, information omkring webshoppen eller specifikke produkter, som man gerne vil sætte fokus på, men også små trykte materialer som rabatkoder på næste køb.

Vi kan behjælpelige med rigtig mange former for tryksager. Plakater kan vi tilbyde i forskellige størrelser: A0 – A1 – A2 – B0 – B1 og B2. Men skal du bruge plakater i specielle størrelser, kan vi også være behjælpelige.
Se og læs mere om vores store udvalg af tryksager lige her 

Vindsikret gadeskilte - Robuste til al slags vejr

Til det ustabile danske vejr har vi også vindsikret gadeskilte i 2 robuste modeller med en bred profil på hele 33 mm. skiltene er sikret med stabil fod og fjedre, som bøjer af for vinden og sikre at skiltet står stabil på udsatte steder. Du kan læse meget mere om de 2 forskellige modeller af vindsikret gadeskilte lige her  

Scroll to Top