Klaprammer - Stilfuld visuel præsentation

Klaprammer også kendt under navnet snaprammer og klikrammer og er med sit enkle og elegante design et uundværligt produkt i forretningens visuelle præsentation. Klaprammen er tit og ofte det første kunderne møder i butikken i forhold til præsentation af specifikke produkter og informationer. 

Klaprammerne har en stor brugervenlighed. Snaplåsen eller klikmekanismen gør det hurtigt og nemt at åbne rammen, indsætte eller udskifte indholdet – helt uden brug af værktøj og ekstra besvær.

Derfor er klaprammer populære og ideelle til steder, hvor indholdet skal udskiftes hyppigt, f.eks. i detailforretninger, restauranter, udstillinger eller messer.

Klaprammer med LED i alu - Snapramme med LED

Vores klaprammer er produceret i aluminium og med 25 mm bred profil. De fås i mange forskellige størrelser – og i sølv eller sort. Der er også mulighed for klikrammer med LED belysning til de ekstra vigtige budskaber, og hvor der skal fokus på specifikke detaljer. De har alle en minimalistisk profil, der giver et stilfuldt og professionelt udseende til din reklame.

PRIS fra kun 51,52,- kr.  

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Plakatrammer med lås - Perfekt til udsatte steder

Plakatramme med lås

Vi fører også plakatrammer med lås i anodiseret aluminium. Plakatrammen er ideel til udsatte steder f.eks. i bymiljøer og ved sportshaller. 

Rammen fås i størrelserne A0 og A1. Fordelen med denne plakatramme er, at den kan monteres lodret eller vandret. 

PRIS fra kun 781,44,- kr.

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Du kan også bestille din plakatramme m/lås online her 

opslagstavle med lås

Opslagstavle med lås ligner meget vores plakatrammer, dog skiller den sig ud ved, at den er beklædt med filt indvendigt. Tavlen er som plakatrammen ideel til infotavle på udsatte steder f.eks. i bymiljøer og ved sportshaller. 

Opslagstavlen fås i størrelserne A0 og A1. Fordelen med denne opslagstavle er, at den også kan monteres lodret eller vandret. 

PRIS fra kun 951,68,- kr.

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Du kan også bestille din opslagstavle m/lås online lige her 

Scroll to Top