A-skilte - 4 forskellige størrelser

Ens for alle A-skiltene er at de er i aluminium, de har en bred profil på 25 mm. og med hjørner skåret i gering. Skiltene er dobbeltsidet og leveres med en tyk refleksfri folie. 

De fylder ikke meget når de skal tages ind, da de kan klappes sammen for nem og optimal opbevaring.

A-skilte og sandwichskilte - Gadeskilte i alle størrelser

Nedenfor finder du de forskellige størrelser og priser på A-gadeskilte:

Gadeskilt A1
561,25,- kr. pr. stk.

Gadeskilt A2
388,55,- kr. pr. stk.

Gadeskilt B1
515,20,- kr. pr. stk.

Gadeskilt B2
503,69,- kr. pr. stk.  
(Ovenstående priser er ekskl. moms).

Klaprammer - stilfuld præsentation

Klaprammer også kendt under navnet snaprammer og klikrammer er med sit enkle og elegante design et uundværligt produkt i forretningens visuelle præsentation.  

Klaprammerne kendes på stor brugervenlighed. Snaplåsen eller klikmekanismen gør det hurtigt og nemt at åbne rammen, indsætte eller udskifte indholdet – helt uden brug af værktøj og ekstra besvær.

Vores klaprammer fås i mange størrelser og i farverne alu og sort. Derudover er det også muligt at få rammerne med LED belysning. Se hele udvalget af de forskellige typer af klaprammer lige her   

Vindsikret gadeskilte - Robuste til al slags vejr

Gadeskilte med ekstra sikring til det ustabile danske vejr har vi vindsikret gadeskilte i 2 robuste modeller med en bred profil på hele 33 mm. Skiltene er sikret med stabil fod og fjedre, som bøjer af for vinden og sikre at skiltet står stabil på udsatte placeringer. Du kan læse meget mere om de 2 forskellige modeller af vindsikret gadeskilte lige her  

Tryk af plakater, flyers, brochure og visitkort

På trods af den digitale markedsføring vinder indpas på markedet, så er har tryksager stadig en vigtig rolle i markedsføringen. Specielt på messer er den trykte flyer og brochure stadig aktuel og visitkort er stadig en af de mest brugte indenfor trykte materialer i sammenspil med andre reklameartikler.

Vi kan behjælpelige med rigtig mange former for tryksager. Indenfor plakatprint kan vi tilbyde plakater i forskellige størrelser: A0 – A1 – A2 – B0 – B1 og B2. Skal du bruge plakater i specielle størrelser, kan vi også være behjælpelige.
Se og læs mere om vores store udvalg af tryksager lige her 

Scroll to Top