Gadeskilte til al slags vejr

Alle A-skiltene er udført i aluminium med hjørner skåret i gering og bred profil på 25 mm. Skiltene er dobbeltsidet og med tyk refleksfri folie. Skiltene fås i størrelserne A2 – A1- B2 og B1. Denne type gadeskilte er meget nemme at transportere, opbevare og flytte rundt med, da de er sammenklappelige og derved ikke fylder meget.

Udover de almindelige gadeskilte som også kendes under A-skilte og sandwichskilte er der i sortimentet også vindsikret skilte.

De vindsikret skilte er produceret i aluminium med hjørner skåret i gering og en bred profil på 33 mm. Ens for de vindsikrede skilte er, at de er meget stabile med stor og stabil fod, der sikrer, at skiltet kan modstå kraftig vind. Derudover består skiltet af kraftige fjedre, som forbinder foden med selve skiltet. De kraftige fjedre sikrer, at skiltet bøjer fint af for vinden og holder skiltet stabilt.

Skiltene er meget velegnet til udsatte og åbne placeringer. Vores vindsikret skilte fås i 2 forskellige typer, med eller uden hjul og i størrelsen A1. 

A-skilte - også kendt som sandwich-skilte

A-skilte og sandwichskilte - Gadeskilte i alle størrelser

A-skilte, også kendt som , er en yderst effektiv og alsidig form for udendørs reklamemedie. Disse fritstående skilte har en karakteristisk “A”-form og er ofte
anvendt i detailhandel, restauranter, begivenheder og mange andre steder.

Alle vores A-skilte er produceret i aluminium, bred profil på 25 mm og med hjørner skåret i gering. Skiltene er dobbeltsidet og med en tyk refleksfri folie.
Skiltene fås i 4 forskellige størrelser: A2 – A1 B2 og B1. Ens for skiltene er, at de er nemme at transportere, opbevare og flytte rundt med – da de er
sammenklappelige og dermed ikke fylder meget.

PRIS fra kun 388,55,- kr.  

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Vindsikret gadeskilte

Vindsikrede gadeskilte - Robuste og stabile gadeskilte vindsikret
Vindsikret gadeskilt med waterbase - Robuste og stabile gadeskilte

Vores vindsikret skilte er yderste robuste skilte som kan tåle barske vejrforhold. De er produceret i aluminium og med en bred profil på 33 mm. og hjørner skåret i gering. Ens for de vindsikrede skilte er, at de er meget stabile med stor og stabil fod, der sikrer, at skiltet kan modstå kraftig vind. Derudover er skiltet konstrueret med kraftige fjedre, som forbinder foden med selve skiltet. De kraftige fjedre sikrer, at skiltet bøjer fint af for vinden og holder skiltet stabilt.

Skiltene er meget velegnet til udsatte og åbne placeringer. Vores vindsikret skilte fås i 2 forskellige typer, med eller uden hjul og i størrelsen A1.

PRIS fra kun 1234,76,- kr.

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Du kan også bestille dit vindsikret skilt online lige her

Scroll to Top