Gadeskilte til al slags vejr

Alle A-skiltene er udført i aluminium med hjørner skåret i gering og bred profil på 25 mm. Skiltene er dobbeltsidet og med tyk refleksfri folie. Skiltene fås i størrelserne A2 – A1- B2 og B1. Denne type gadeskilte er meget nemme at transportere, opbevare og flytte rundt med, da de er sammenklappelige og derved ikke fylder meget.

Udover de almindelige gadeskilte som også kendes under A-skilte og sandwichskilte er der i sortimentet også vindsikret skilte.

De vindsikret skilte er produceret i aluminium med hjørner skåret i gering og en bred profil på 33 mm. Ens for de vindsikrede skilte er, at de er meget stabile med stor og stabil fod, der sikrer, at skiltet kan modstå kraftig vind. Derudover består skiltet af kraftige fjedre, som forbinder foden med selve skiltet. De kraftige fjedre sikrer, at skiltet bøjer fint af for vinden og holder skiltet stabilt.

Skiltene er meget velegnet til udsatte og åbne placeringer. Vores vindsikret skilte fås i 2 forskellige typer, med eller uden hjul og i størrelsen A1. 

A-skilte - også kendt som sandwich-skilte

A-skilte og sandwichskilte - Gadeskilte i alle størrelser

A-skilte, også kendt som , er en yderst effektiv og alsidig form for udendørs reklamemedie. Disse fritstående skilte har en karakteristisk “A”-form og er ofte
anvendt i detailhandel, restauranter, begivenheder og mange andre steder.

Alle vores A-skilte er produceret i aluminium, bred profil på 25 mm og med hjørner skåret i gering. Skiltene er dobbeltsidet og med en tyk refleksfri folie.
Skiltene fås i 4 forskellige størrelser: A2 – A1 B2 og B1. Ens for skiltene er, at de er nemme at transportere, opbevare og flytte rundt med – da de er
sammenklappelige og dermed ikke fylder meget.

PRIS fra kun 388,55,- kr.  

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Vindsikret gadeskilte

Vindsikrede gadeskilte - Robuste og stabile gadeskilte vindsikret
Vindsikret gadeskilt med waterbase - Robuste og stabile gadeskilte

Vores vindsikret skilte er yderste robuste skilte som kan tåle barske vejrforhold. De er produceret i aluminium og med en bred profil på 33 mm. og hjørner skåret i gering. Ens for de vindsikrede skilte er, at de er meget stabile med stor og stabil fod, der sikrer, at skiltet kan modstå kraftig vind. Derudover er skiltet konstrueret med kraftige fjedre, som forbinder foden med selve skiltet. De kraftige fjedre sikrer, at skiltet bøjer fint af for vinden og holder skiltet stabilt.

Skiltene er meget velegnet til udsatte og åbne placeringer. Vores vindsikret skilte fås i 2 forskellige typer, med eller uden hjul og i størrelsen A1.

PRIS fra kun 1234,76,- kr.

(Ovenstående pris er ekskl. moms).

Du kan også bestille dit vindsikret skilt online lige her

Stort udvalg af klaprammer og klikrammer

Klaprammerne er smarte rammer med klikfunktion, så man hurtig og nemt kan skifte plakater. Klaprammen er nem at åbne og lukke igen – helt enkel og hurtig betjening. Vores klaprammer fås i farverne alu og sort og i rigtig mange størrelser: A4, A2, A3, A1, A0 og i størrelserne B1 og B2. Alle rammerne uanset farvevalg leveres med rawplugs og skruer til nem montering og med tyk refleksfri folie. Klaprammerne præsenterer dine plakater på en stilfuld måde og rammer dit budskab perfekt ind. Rammerne har lang holdbarhed og ligger i den billige ende af reklameartikler. Se hele vores udvalg af klaprammer her

Tryk af plakater, flyers, brochure og visitkort

Vi kan behjælpelige med rigtig mange former for tryksager -alt lige fra visitkort til små og store plakater. Plakater kan vi tilbyde i forskellige størrelser: A0 – A1 – A2 – B0 – B1 og B2. Men skal du bruge plakater i specielle størrelser, kan vi også være behjælpelige.
Se og læs mere om vores store udvalg af tryksager lige her 

Scroll to Top