Tyvek armbånd - papirarmbånd med tryk

Tyvek er et meget slidstærkt polyethylenfiber materiale, som har den egenskab at tyvek-materialet – i dette tilfælde som et armbånd er stort set umulige at rive over, men skal derimod klippes over når det er færdigbrugt. Tyvek armbånd ligner og føles helt som papir, men har Tyvek-materialets egenskaber. 

Tyvek er et letvægts-materiale, klasse 1 flammehæmmende, resistent overfor kemikalier, rive-fast, og ph-neutral. 

Tyvek er et materiale som også er åndbart idet det tillader at damp kan trænge ind, men er et vandtæt materiale. Dette gør at det er åndbart og dermed er armbåndet behageligt at have på i længere tid. Derfor bruges armbåndene ofte på festivaller, hvor gæster skal have dem på over flere dage. På feriesteder, natklubber og i forlystelsesparker. De er ideelle til større arrangementer, hvor de bruges til adgangsarmbånd. 

  • Mulighed for 10 forskellige farver.
  • Der bruges altid giftfri og vandfast lim. 
  • Mulighed for stregkode eller QR kode. 
  • Armbåndene er nummereret sekventielt.

Du er altid velkommen til og kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne…

Tyvekarmbånd - Papirarmbånd
Tyvekarmbånd - Papirarmbånd

Keyhangers / Nøglesnore med logotryk

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af keyhangers med logo og tryk af dit design. Vores nøglesnore er i en super lækker kvalitet, som giver god og lang holdbarhed uden at de flosser og trevler i kanten. Keyhangerne fås i mange forskellige bredder og muligheder for tilbehør bl.a. safetyclips, ID-holder til konferencer og meget mere.

Du kan se eksempler og læse meget mere om de forskellige keyhangere lige her 

 

Scroll to Top