Slik med logo

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af slik med eget logo. Uanset om du er på jagt efter poser, æsker eller indpakkede bolsjer med logotryk har vi et stort udvalg af muligheder. Reklameslikket fås i mange forskellige smagsvarianter og mange typer af slik Vi tilbyder også et udvalg af produkter fra HARIBO og STIMOROL. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Slik med logo er en sjov og kreativ måde at promovere din virksomhed eller organisation på. Logoslik kan være små slikposer, pastilæsker eller bolsjer, hvor din virksomheds logo eller budskab er trykt på poserne eller æskerne.

Slik med logo – en kreativ løsning

Logoslik kan bruges på messer, konferencer og andre arrangementer, hvor du ønsker at give potentielle kunder eller samarbejdspartnere en lille gave, der samtidig promoverer din virksomhed. Det kan også bruges som en del af en større markedsføringskampagne, hvor du ønsker at skabe opmærksomhed omkring dit brand.

Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Slikposer med Logo

Små slikposer med dit firmalogo. Mange forskellige muligheder for indhold – lige fra lakrids og vingummi til chokoladepastiller eller tyggegummi. 

Poserne indeholder 8 gr. og er en meget populær reklameartikel til uddeling på messer.

Poserne kan bestilles fra 2500 stk.

Se hele udvalget af Slikposer med logo tryk

Trekantspose med logotryk - Slikposer med logotryk
Trekantet slikposer med Logo

Trekantsposen har et originalt og unikt design som giver den et elegant udseende, derfor er den også et reklameprodukt som er enkel, men som samtidig ser ud af meget. Med denne pose får din markedsføring et stærkt visuel udtryk.

Der er mange forskellige muligheder for indhold – lige fra lakrids og vingummi, bløde og hårde pastiller til tyggegummi.
Poserne indeholder 8 gr.

Poserne kan bestilles fra 2500 stk.

Se hele udvalget af Trekantsposer med Logo

Pastilæsker med logo tryk og eget design
Pastilæsker med Logo

Pastilæskerne har en trykflade som gør dit budskab, firmalogo og dit budskab iøjefaldende

Pastillæskerne med logo er populær på f.eks. messer, kurser og til markedsføringskampagner. 

Mange forskellige muligheder for indhold – lige fra lakrids, vingummi, tyggegummi, chokoladelinser og pastiller.

Pastilæsker med logotryk kan bestilles fra 500 stk.  

Se hele udvalget af Pastilæsker med Logo   

Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Bolsjer med Logo

Twistede bolsjer med dit firmalogo eller budskab. 

Mange forskellige muligheder for smagsvarianter – bl.a. lakrids, frugt, fyldte bolsjer og mixed smage. 

Bolsjerne er en overkommelig og effektiv markedsføringsløsning og er en populær reklameartikel på messer, som strøvarer og i webhops som en hilsen og bruges som “tak for ordren-produkt”. 

Bolsjer med logotryk kan bestilles fra 10 kg.

Se hele udvalget af Bolsjer med Logo

Tyggegummi med Logo

Tyggegummiæsker med logo tryk har en stor trykflade og er derfor ideel, hvis der skal et længere budskab, logo og firma oplysninger på æsken. 

En stor fordel med æskerne er, at statistisk set har modtageren æsken i længere tid, da den er med tyggegummi. Derfor bliver potentielle kunder mindet om din virksomhed og brand flere gange. 

Fås i 6 eller 12 stk. blisterpakning. Tyggegummiet er sukkerfrit fra  STIMOROL.
Æskerne kan bestilles fra 500 stk.

Se hele udvalget af Tyggegummi med Logo     

Alt vores logoslik er danskproduceret og med hurtig levering. Når du designer dit logoslik, er det vigtigt at tage hensyn til dit brands farver og design. Dit logo og budskab skal være klart og tydeligt, så det kan skille sig ud fra mængden og blive genkendt af potentielle kunder.

Slik med logo er en sjov og effektiv måde at promovere din virksomhed på, samtidig med at du skaber en positiv oplevelse for dine kunder og samarbejdspartnere.

Pastilæsker med logo tryk og eget design
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Slikpose med logotryk - Stort udvalg af reklameartikler
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Tyggegummi med logotryk
Pastilæsker med logo tryk og eget design
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler
Pastilæsker med logo tryk og eget design
Trekantet slikposer med logo tryk
Bolsjer med logotryk -stort udvalg af rekalmeartikler

En verden af muligheder

Det kan være svært at vælge om det er bolsjer, pastilæsker eller små slikposer der er det rigtig valg for ens markedsføringsstrategi og det er meget forskelligt hvilken løsning indenfor reklameslikket vores kunder ender op med. Det vigtigste element som spiller ind i beslutningsfasen, og at man ender op med det rigtige reklameslik er der 2 vigtige spørgsmål, som der skal tages stilling til: 

I hvilken forbindelse skal reklameslikket bruges?
Hvad er budgettet på reklameslik?

Hvis det er til uddeling på en messestand, så vælger mange af vores kunder enten twistede bolsjer, de flowpakkede bolsjer eller slikposer med logotryk som en løsning – bolsjerne er én af de mest kendte reklameartikler til uddeling og er optimal hvis man gerne vil gøre opmærksom på sit navn – her er det firmalogoet som er dominerende. Bolsjerne er samtidig en af de billigste løsninger indenfor reklameslik. Bolsjer er i høj grad også brugt i mødelokaler og som strøvarer til kampagner.

Vil man derimod gerne have lidt flere informationer med omkring sin virksomhed, kan vi anbefale slikposer med logotryk – der vil der være mulighed for både firmalogo, et budskab eller et produkt man gerne vil sætte fokus på –  eller blot ekstra kontakt oplysninger i sammenspil med firmalogo. Mange vælger i dag, at få en QR kode på slikposen med en digital genvej til firmaet hjemmeside –  evt. direkte ind på et fokusprodukt eller direkte til kontakt oplysninger.

Vil man gerne give det lidt ekstra og et andet udtryk, så er pastilæsker og tyggegummiæsker med logotryk en god løsning. Fordele med disse 2 former for æsker er både, at de har et stilrent udtryk og der med æskernes store trykflade, er rig mulighed for et i øjenfaldende design med mange oplysninger. Æsken kan også designes helt enkel med få vigtige informationer og fokusområder. 

En anden klar fordel er, at æskerne med logotryk har mere indhold, og derfor holder de statistisk set længere tid end bolsjer og slikposer. Det gør de da potentielle kunder har fat i æsken flere gange inden den er tom. Den ligger måske i tasken, i bilen eller ved siden af computeren. 

Vi er gerne behjælpelig med både valg og design af reklameslikket.

Scroll to Top