Brochureholdere - hold styr på informationen

Vores brochureholdere fås i 3 forskellige modeller og alle med et forskelligt udtryk og design. Der medfølger desuden til nogen af brochurestanderne opbevaringstaske eller kuffert med, så de nemt kan transporteres til og fra messer – eller pakkes væk til opbevaring.

Brochureholder til gulv

Nedenfor finder du priserne på vores standard model:

Modellen fås med og uden opbevaringskuffert.

Kufferten er lavet i aluminium og med skumindlæg for ekstra beskyttelse.Brochureholder UDEN opbevaringskuffert – H. 149 cm.
682,50,- kr. pr. stk.
Brochureholder MED opbevaringskuffert – H. 149 cm.
870,69,- kr. pr.  stk.

 

Brochureholder til gulv

Nedenfor finder du prisen på vores model med sort fod og med 5 rum til opbevaring. Nem at sætte op og slå sammen igen 

Modellen leveres med smart sort opbevaringstaske i tekstil med lynlås.

 
Brochureholder MED opbevaringstaske – H. 143 cm.
962,62,- kr. pr.  stk.


(Ovenstående priser er ekskl. moms).


Du kan også bestille brochureholderen online lige her

Brochureholder til gulv

Nedenfor finder du prisen på vores model med fod i blank stål og med 5 rum til opbevaring. Rummene er tranparente. Brochureholderen er nem at sætte op og slå sammen igen 

Modellen leveres med smart sort opbevaringstaske i tekstil med lynlås.

 
Brochureholder MED opbevaringstaske – H. 156 cm.
1089,50,- kr. pr.  stk.


(Ovenstående priser er ekskl. moms).


Du kan også bestille brochureholderen online lige her

Brochureholdere er en nødvendighed i indretningen af receptioner, lægeklinikker og kontorer, så alle brochurer, flyers og informationsmateriale til kunder og besøgende er samlet på ét sted. Dermed bliver informationen let tilgængelig for kunderne på en stilren og organiseret måde.

Brochureholderne er også meget brugt på messestande, hvor det er vigtigt at alt materiale er frit tilgængeligt for de besøgende på messestanden – og efterlader et positivt indtryk hos kunder og besøgende. 

Print af flyers, brochure, visitkort og plakater

På trods af den digitale markedsføring vinder indpas på markedet, så er har tryksager stadig en vigtig rolle i markedsføringen. Specielt på messer er den trykte flyer og brochure stadig aktuel og visitkort er stadig en af de mest brugte indenfor trykte materialer i sammenspil med andre reklameartikler.

Vi kan behjælpelige med rigtig mange former for tryksager. Indenfor plakatprint kan vi tilbyde plakater i forskellige størrelser: A0 – A1 – A2 – B0 – B1 og B2. Skal du bruge plakater i specielle størrelser, kan vi også være behjælpelige.

Se og læs mere om vores store udvalg af tryksager lige her 

Reklameslik - en kreativ løsning til markedsføringen

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af slik med eget logotryk. Uanset om du er på jagt efter slikposer, pastilæsker eller indpakkede bolsjer med logotryk har vi et stort udvalg af muligheder. Reklameslikket fås i mange forskellige smagsvarianter og mange typer af slik. Vi tilbyder også et udvalg af produkter fra HARIBO og STIMOROL. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Slik med logo er en sjov og kreativ måde at promovere din virksomhed eller dit produkt på. Logoslik kan være små slikposer, pastilæsker, tyggegummiæsker eller bolsjer, hvor din virksomheds logo eller budskab er trykt på poserne eller æskerne.

Logoslikket er meget brugt til uddeling på messer og til specielle virksomhedskampagner – men de kan også bruges til og være en del af større kundegaver. 

Se og læs mere om vores store udvalg af slik med eget logotryk lige her

Klaprammer - stilfuld præsentation

Klaprammer også kendt under navnet snaprammer og klikrammer er med sit enkle og elegante design et uundværligt produkt i forretningens visuelle præsentation.  

Klaprammerne kendes på stor brugervenlighed. Snaplåsen eller klikmekanismen gør det hurtigt og nemt at åbne rammen, indsætte eller udskifte indholdet – helt uden brug af værktøj og ekstra besvær.

Vores klaprammer fås i mange størrelser og i farverne alu og sort. Derudover er det også muligt at få rammerne med LED belysning. 

Se hele udvalget af de forskellige typer af klaprammer lige her   

Scroll to Top