Pastilæsker med logo tryk

Pastilæsker med logotryk med en god trykflade til dit iøjefaldende budskab, dit firmalogo eller måske begge dele? Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser – og vi er gerne behjælpelige med at finde den bedste og rigtige løsning til designet på æsken. Pastilæskerne giver god mulighed for at du kan provomere dit firma og dit brand på messer, kurser og konferencer!

Pastilæskerne er danskproduceret og med valgfrit indhold efter dit ønske. Æskerne indeholder ca. 20 gr. og der er et bredt udvalg af muligheder for indhold. Bl.a. bløde og hårde pastiller og sukkerfrit tyggegummi.

 

De forskellige typer af pastiller fås også i forskellige smagsvarianter og typer af slik bl.a. bløde frugtpastiller, lakridspastiller, spearmint, chokoladelinser og sukkerfrit tyggegummi. Der er mulighed for at få pastilæsker med logo tryk med produkter fra både HARIBO og STIMOROL.

Er du på jagt efter en almindelig slikpose, så kan vi anbefale og kigge på denne slikpose med logo tryk – vores absolut mest populære slikpose til f.eks. giwe away på messer.

Scroll to Top