Pastilæsker med logo tryk

Pastilæsker med logotryk med en god trykflade til dit iøjefaldende budskab, dit firmalogo eller måske begge dele? Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser – og vi er gerne behjælpelige med at finde den bedste og rigtige løsning til designet på æsken.

Pastilæskerne giver god mulighed for at du kan provomere dit firma og dit brand på messer, kurser og konferencer! 

De kan gives væk som en del af en reklamekampagne eller ved messer og konferencer. Dette giver virksomheder en mulighed for at øge deres synlighed og skabe en positiv indtryk hos potentielle kunder.

Pastilæsker med logo tryk og eget design

Pastilæskerne er danskproduceret og med valgfrit indhold efter dit ønske. Æskerne indeholder ca. 20 gr. og der er et bredt udvalg af muligheder for indhold.
Bl.a. bløde og hårde pastiller, lakrids, vingummi, chokoladepastiller og sukkerfrit tyggegummi.

Der er mulighed for at få pastilæsker med logo tryk med produkter fra både HARIBO og STIMOROL.

 

Er du på jagt efter en almindelig slikpose, så kan vi anbefale og kigge på denne slikpose med logo tryk – vores absolut mest populære reklameprodukt til f.eks. give away på messer.

Pastilæsker med logo er en populær måde at markedsføre virksomheder og produkter på. Pastilæsker indeholder mere end de traditionelle slikposer og derfor vil kunderne blive mindet om din virksomhed, hver gang de tager pastilæsken op ad tasken eller har den til og ligge i bilen. Fyldes den med tyggegummi holder den endnu længere!

 

Pastilæsken har et meget stilrent og stringent udseende med den helt glatte overflade. den giver med sin trykflade mulighed for at både logo og virksomhedens budskab får den nødvendige plads. Pastilæsken kan bruges i mange forskellige scenarier og er meget brugt til uddelingen på messer. Den vil også kunne bruges som en del af virksomhedsgaver til kunder og samarbejdspartnere, til events eller som en del af specielle kampagner. 

Vores pastilæsker kan trykkes i 4 farver og tilpasses dit eget design og logo og evt. budskab. Dette giver muligheden for at skabe en unik og personlig æske, der skiller sig ud fra konkurrenterne og fanger potentielle kunders opmærksomhed. 

 

Pastilæsker med logo tryk og eget design
Pastilæsker med logo tryk og eget design
Pastilæsker med logo tryk og eget design
Scroll to Top