Vindsikrede gadeskilte - Et stabilt og robust valg

Ens for begge vores vindsikrede gadeskilte er, at de er dobbeltsidet, og med en bred profil på 33 mm. Hjørner der er skåret i gering og med en tyk refleksfri folie. 

De vindsikrede skilte er begge robuste og stabile i barskt vejr – da selve skiltet forbindes til foden af massive kraftige fjedre. Det giver skiltet en fleksibilitet og stabilitet i al slags vejr.  

Vindsikrede gadeskilte - Robuste og stabile gadeskilte vindsikret
Vindsikret gadeskilt med waterbase - Robuste og stabile gadeskilte

De vindsikrede gadeskilte fås i A1-størrelse og i 2 forskellige typer:

Gadeskilt ALU A1 Spring
1.234,76,-
kr. pr. stk.
Gadeskilt ALU A1 Waterbase
1.436,22,- kr.
pr. stk.  
(Ovenstående priser er ekskl. moms).

Klaprammer - plakatrammer - opslagstavler

Klaprammer også kendt under navnet snaprammer og klikrammer er med sit enkle og elegante design et uundværligt produkt i forretningens visuelle præsentation.  

Klaprammerne kendes på stor brugervenlighed. Snaplåsen eller klikmekanismen gør det hurtigt og nemt at åbne rammen, indsætte eller udskifte indholdet – helt uden brug af værktøj og ekstra besvær.

Vores klaprammer fås i mange størrelser og i farverne alu og sort. Derudover er det også muligt at få rammerne med LED belysning.

Er der brug for at rammerne skal kunne låses f.eks. hvis placeringen er ved offentlig bygninger så har vi både plakatrammer og opslagstavler – begge typer med lås.

Se hele udvalget af de forskellige typer af klaprammer lige her   

Tryk af plakater, flyers, brochure og visitkort

På trods af den digitale markedsføring vinder indpas på markedet, så er har tryksager stadig en vigtig rolle i markedsføringen. Specielt på messer er den trykte flyer og brochure stadig aktuel og visitkort er stadig en af de mest brugte indenfor trykte materialer i sammenspil med andre reklameartikler.

Vi kan behjælpelige med rigtig mange former for tryksager. Lige fra visitkort  og postkort til plakatprint. Indenfor plakatprint kan vi tilbyde plakater i forskellige størrelser: A0 – A1 – A2 – B0 – B1 og B2. Skal du bruge plakater i specielle størrelser, kan vi også være behjælpelige.

Se og læs mere om vores store udvalg af tryksager lige her 

Scroll to Top